BATERI

BlueBlackProfessional

Varta

Bateri me mbulesë të dyfishtë dhe sistem të mbyllur labirint. Kalon testin e mosrrjedhjes se ujit te distiluar dhe acidit ne rast të permbysjes se baterisë, ne rast aksidenti. Sistemi labirint redukton konsumin e ujit duke përmirësuar performancen e baterisë. Bateria Varta eshtë prodhuar me anë të një seri procesesh që kanë bere te mundur certifikimin e ketij produkti me ISO / TS 1694, një kërkesë thelbësore për një furnizues te kualifikuar nga një kompani e prodhimit te automobilave. Për këtë arsye Varta mund të konsiderohet si një bateri me cilësi te standarteve te larta.

Versionet

Modeli Ah Volt/A Dimension/mm Polarity
LF52 24 12/180 187/128/167 DX
LF60 24 12/180 187/128/167 SX
LF74 32 12/220 233/131/167 DX
LF95 44 12/390 175/175/190 DX

 

 

 


 

 

 

Na kontakto | Privacy Policy |